Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Η Κωνσταντίνα ανήκει στην Τάξη της - αυτήν που υπερασπίζεται με τη ζωή της.!!

    • Η «Πρωτοβουλία για την Αριστερή Ανασύνθεση» εκτιμά ότι σ’ αυτές τις Ευρωεκλογές υπάρχει η δυνατότητα να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ προσωπικότητα που να προσδιορίζει τα ταξικά και φεμινιστικά χαρακτηριστικά της φυσιογνωμίας του.

      Τέτοια υποψηφιότητα μπορεί να είναι της Κωνσταντίνας Κούνεβα, εφόσον η ίδια την αποδεχτεί με όρους πολιτικούς, ώστε να μην εκφυλιστεί σε μια επικοινωνιακή κίνηση. Τα ίδια χαρακτηριστικά συγκεντρώνει και η πρόεδρος του σωματείου των καθαριστριών. Σε μια τέτοια περίπτωση ο ΣΥΝ πρέπει να αποδεχτεί τη δεύτερη και τέταρτη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

      • Μήπως το παρακάνεται σύντροφοι;
      • Το κίνημα ενάντια στο άρθρο 16 προσπαθήσατε να το εντάξετε στη λογική και την πολιτική σας αντίληψη,αφαιρώντας τα αιτήματα εκείνα που έρχονταν σε σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις πολιτικές που υπαγορεύουν εκτός απο την ιδιωτικοποίηση της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης καί τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
      • Το Δεκέμβρη προσπαθήσατε να κοντύνετε το μεγαλείο και την εκρηκτικότητα των μορφών και της ανεξαρτησίας του κινήματος,αξιοποιόντας το για να το ωφεληθείτε μέσω των πρόωρων εκλογών, για να προλάβεται τη δημοσκοπικές εκπτώσεις που διαφαίνονταν στον ορίζοντα.
      • Τώρα ακούγονται φωνές για την Κ.Κούνεβα και για το κίνημα αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί για τη δικαίωσή της και για την κατάργηση του δουλεμπόριου. Είναι αστείο και εξοργιστικό ταυτόχρονα να επιχειρείται με επικοινωνιακά κόλπα να μετατραπεί ένα ανεξάρτητο και ριζοσπαστικό κίνημα αλληλεγγύης σε κοινοβουλευτική καρικατούρα με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
      active_net09

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AddThis Smart Layers